De functies van Incontrol

Digitaliseer formulieren, inspecteer met de app, verbeter werkprocessen

Haal alles uit jouw formulieren

Bouw met de Form Builder eenvoudig en snel Dynamische Formulieren. Je hebt meer dan 40 elementen om uit te kiezen.

Digitaal ondertekenen

Onderteken formulieren met een rechtsgeldige digitale handtekening.

Gebruik afbeeldingen

Neem foto's of bewerk afbeeldingen met je device en voeg ze toe aan je documenten.

Offline werken

Vul dankzij de offline-modus zonder internetverbinding formulieren op locatie in.

Geef locaties door

Door middel van de gps in je device kan je een exacte locatie inladen in het rapport.

Importeer bekende data

Importeer data uit Excel om gebruik te maken van bekende gegevens.

Werk samen met collega's

Verstuur automatisch een afgerond rapport naar collega's, klanten of derden.

Slimme formulieren

Maak je formulieren dynamisch. Stel een vervolgvraag in aan de hand van een antwoord en krijg diepgaande inzichten van de processen binnen jouw organisatie.

Get things done met Cases

Verwerk punten uit een audit of inspectie die om aandacht vragen in een Case. Stel de juiste partij op de hoogte. De ingevulde gegevens in het formulier worden direct verwerkt in de case. Prioriteer cases en stel een deadline in.

Get things done met Cases

Verwerk punten uit een audit of inspectie die om aandacht vragen in een Case. Stel de juiste partij op de hoogte. De ingevulde gegevens in het formulier worden direct verwerkt in de case. Prioriteer cases en stel een deadline in.

Maak cases aan

Blijkt uit een audit of inspectie dat er iets opgelost moet worden, dan wordt dit automatisch verwerkt in een case.

Alle cases op één plek

Via een handig overzicht worden alle cases verzameld. De partij die een case moet oplossen krijgt een melding op zijn device, met daarin alle benodigde informatie uit de audit.

Samenwerken in de chat

Dankzij de chatomgeving kan realtime worden samengewerkt om een case op te lossen. Bovendien kan je een case een prioriteit meegeven. Hierdoor geef je aan wat belangrijk is om als eerste op te lossen.

Template Store

Direct aan de slag

Wil je direct aan de slag met een audit of inspectie? In de gratis Template Store van Incontrol staan standaardformulieren voor iedere sector klaar, waardoor je direct aan de slag kan zonder een formulier te bouwen.

Form Builders

Liever werken met je eigen formulieren, maar geen tijd om deze zelf te maken? Onze Form Builders vertalen jouw formulieren naar Incontrol, zodat je zelf niets hoeft te doen.

Smartphone of tablet? Android of iOS?

Online en offline, altijd en overal maak jij gebruik van de Incontrol omgeving.

Apps

Smartphone en tablet

Met Incontrol voer je de inspectie uit op je smartphone en tablet. Open het formulier dat je hebt gebouwd en vul deze op locatie in. 

Bewerk foto’s

Maak foto’s en scan QR- en barcodes dankzij de camera op je device. Bovendien kan je foto’s direct bewerken met de editor, om zaken nog duidelijker te maken.

Digitale handtekening

Geef een exacte locatie door dankzij de gps in je device. Vanuit het adresboek voeg je snel contactgegevens toe. Sluit de inspectie af met een digitale handtekening.

Notificaties

Ontvang notificaties

Is een inspectie nog niet uitgevoerd? Of een case nog niet opgepakt? Dan kan je notificaties versturen naar een collega of een team. 

Reageer op tijd

Komen er afwijkende waardes uit een inspectie of audit naar voren? Dan word je direct op de hoogte gesteld middels een melding op je smartphone of tablet. Hierdoor kan je altijd snel en effectief bijsturen.

Taken

Stel taken in voor medewerkers

Koppel formulieren als taak aan medewerkers of een hele organisatie. Zo weten de betrokkenen precies waar en wanneer zij data moeten verzamelen. 

Deadlines

Stel deadlines in voor taken. Zo zorg je ervoor dat formulieren op tijd worden afgerond, waardoor alle werkprocessen binnen een organisatie op tijd zijn gecontroleerd.

Integratie

Koppel met andere software

Werk je al met andere systemen? Dankzij Custom Webhooks en de Public API kan je koppelingen aanleggen met de software waar je al mee werkt.

Overal in verbinding

Zet data uit Incontrol door naar een andere tool of leg koppelingen met eigen systemen. Zo sta je overal mee in verbinding.

Branding

Branded app

Het is mogelijk om een eigen app van Incontrol te krijgen. Deze wordt opgeleverd in de App Store van Apple en de Play Store van Google en is volledig voorzien van een herkenbaar app-logo in de eigen stijl.

In eigen stijl

Jouw organisatie, dus jouw Incontrol. De applicatie wordt opgeleverd in jouw huisstijl met eigen logo’s en kleuren.

Eigen webportal

Daarnaast krijg je ook toegang tot een persoonlijke webportal.

Beheer

Zelf in controle

Met Incontrol ben je als organisatie zelf in controle van jouw team. Beheer groepen, gebruikers, cases, taken en notificaties.

Beheer gebruikers

Bovendien bepaal je zelf elke rechten een gebruiker krijgt, zodat iedereen toegang heeft tot de juiste formulieren.

Behoud het overzicht

In een handig overzicht zien gebruikers welke taken, notificaties en cases voor hun van belang zijn.

Security

Veilige plek

Informatiebeveiliging beschouwen we bij Incontrol als een van onze core competenties. Al jouw verzamelde gegevens zijn bij ons in veilige handen.

AVG-proof

Grote internationale ondernemingen hebben meerdere malen penetratie-testen uitgevoerd op Incontrol. Keer op keer is onze software goed uit deze testen gekomen. Daarnaast voldoet de applicatie aan alle AVG-richtlijnen.

ISO gecertificeerd

Incontrol is ontwikkeld volgens de beveilingsstandaarden die het Centrum voor Informatiebeveiliging en Privacybescherming stelt. De applicatieserver bevindt zich in een ISO 27001/2 gecertificeerd datacentrum in Nederland.

Efficiënt, eenvoudig en snel

Zelf aan de slag met Incontrol? Probeer de applicatie nu vrijblijvend 30 dagen gratis uit