Wij helpen je graag verder

Heb je een vraag over Incontrol? Of kom je er even niet meer uit?

Deze vragen horen wij vaak

Incontrol is geschikt voor iedere organisatie, maar we zijn gespecialiseerd binnen de sectoren vastgoed, installatietechniek en voedingsindustrie. Wilt u toch graag weten wat Incontrol voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op, dan denken wij graag met je mee.

Registreer geheel vrijblijvend via deze pagina en start direct met een proefperiode van 30 dagen. Zijn de 30 dagen voorbij? Dan kan je ervoor kiezen om een licentie af te sluiten om verder gebruik te blijven maken van Incontrol.

Tijdens de 30 dagen gratis proefperiode krijgt u toegang tot het volledige platform van Incontrol.

Nee. Verzamelde gegevens blijven bewaard in de cloud. Als je na de proefperiode besluit om Incontrol aan te schaffen, kan je gewoon verder met je eigen gegevens. Zelfs als daar een aantal maanden tussen zitten.

Incontrol accepteert de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDeal
  • Creditcard
  • PayPal
  • Automatische incasso

De Incontrol-app is voor Android te vinden in de Play Store en voor iOS in de App Store.

Data die na een inspectie wordt opgeslagen, wordt weggeschreven naar de cloudserver van Incontrol. Hiervoor maken we gebruik van Microsoft Azure. Hiervandaan wordt alle informatie die eerder is opgebouwd en ingevuld ook weer opgehaald zodra je deze nodig hebt.

Het beveiligen van Informatie beschouwt Incontrol als haar core competence. We doen dan ook geen concessies op dit gebied. Incontrol is ontwikkeld volgens de beveiligingsstandaarden die het Centrum voor Informatiebeveiliging en Privacybescherming (CIP) stelt. De applicatieserver bevindt zich in een ISO 27001/2 gecertificeerd datacentrum in Nederland.

Het is ook mogelijk om data on-premise te beheren.

Incontrol is ontwikkeld als een generieke applicatie, waardoor in theorie elke backoffice te koppelen is met het platform. We hebben veel ervaring in het bouwen van API-koppelingen en zorgen er zo voor dat de server van uw organisatie niet belast wordt. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ontdek hier hoe Incontrol werkt

Ontdek hier hoe Incontrol werkt

Staat jouw vraag er niet bij?

Efficiënt, eenvoudig en snel

Zelf aan de slag met Incontrol? Probeer de applicatie nu vrijblijvend 30 dagen gratis uit