Vastgoed

Al jouw vastgoed processen in een formulieren app. Digitaliseer formulieren met Incontrol en ontvang complete opleverrapporten. Ideaal voor vastgoedorganisaties en makelaars.

Vastgoed

Al jouw vastgoed processen in een formulieren app. Digitaliseer formulieren met Incontrol en ontvang complete opleverrapporten. Ideaal voor vastgoedorganisaties en makelaars.

Digitaliseren

Digitaliseer vastgoed formulieren, zodat zaken als gebouwenbeheer, technische inspecties en opleveringen sneller worden verwerkt

Optimaliseren

Makelaars maken van Incontrol een oplever app. Voer gegevens in via een smartphone of tablet en ontvang een afgerond rapport. 

Organiseren

Laat externe partijen vooraf vastgoed formulieren invullen. Maak cases aan en communiceer met elkaar via de app. Krijg de controle van je vastgoed processen

De controle over al jouw vastgoed

Of je nu werkzaam bent als makelaar of voor de afdeling gebouwenbeheer van een grote vastgoedorganisatie, wie werkzaam is in het vastgoed krijgt te maken met administratie. Van de oplevering van een nieuw huis tot de inspectie van panden, alles moet geregistreerd worden. Door digitale formulieren te maken met Incontrol versnel je deze processen. En ontvang je sneller opleverrapporten. 

Start vandaag met het digitaliseren van je vastgoedprocessen. In de Template Store van Incontrol vind je standaardformulieren voor vastgoedprocessen. Zo kan je direct aan de slag.

Met Incontrol digitaliseer je onder meer de volgende vastgoedprocessen:

  • Veiligheidsinspecties
  • Sleutelovereenkomsten
  • Proces-Verbaal van Oplevering
  • Opname meterstanden
  • Technische adviesrapporten

Alles wat je nodig hebt om direct te digitaliseren

Easy to start

Meer dan 1.000 templates om mee te beginnen

Codeless

Bouw zelf formulieren met de Form Builder

Native apps

Werk online en offline op smartphone of tablet

API koppelingen

Communiceer met huidige bedrijfssystemen

High secure

Alle data is opgeslagen op een veilige plek

Uitgelichte klantcase

Colliers International is een van de grootste vastgoedmakelaars ter wereld. Het bedrijf heeft wereldwijd 500 kantoren in 69 landen met 12.000 medewerkers. Bij het beheren van vastgoed komt veel administratief werk kijken. Daarom was de Nederlandse afdeling van Colliers International op zoek naar een oplossing om deze administratieve lasten te verminderen, zodat ze eenvoudiger en efficiënter kunnen verlopen. Hierbij kwamen ze uit bij Incontrol.

Onze specialisatie

Incontrol is gespecialiseerd om de processen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en compliance van jouw organisatie te verbeteren.

Quality

Controleer met Incontrol de staat van je panden. Werk efficiënt samen met anderen om de kwaliteit van je gebouwen te onderhouden.

Safety

Laat onderhoudsmedewerkers via Incontrol vooraf een veiligheidscheck doen. Zo heb je altijd grip op de veiligheid van anderen.

Compliance

Stel je bepaalde eisen aan je organisatie? Moet je voldoen aan verschillende overheidseisen? Inspecteer met Incontrol of iedereen zich aan de afspraken houdt.

0
Dagelijkse gebruikers
0
Afgeronde formulieren
0
Cases opgelost

Gebruikers

Incontrol is een platform waarop gebruikers kunnen samenwerken door taken te verdelen. Hierdoor worden verbeterpunten die uit een audit of inspectie naar voren komen gelijk opgepakt door de verantwoordelijke. Verhoog de synergie van jouw team met de inzet van Incontrol.

Vastgoedbeheerder

Met Incontrol kan je makkelijk, snel en veilig woningen, kantoren en andere objecten opnemen. Bespaar tijd door alles te registreren en digitaal te ondertekenen.

(Verhuur)makelaar

Makelaars krijgen eenvoudig en snel een volwaardig digitaal rapport. Gebruik Incontrol voor bijvoorbeeld een check-in of check-out van een woning.

Gebouwbeheerder

Voer inspecties uit via een app of tablet en leg vast waar verbeterpunten zijn. Maak cases aan en wijs deze aan de juiste partijen om ze real time op te lossen.

Technische Dienst

Ontvang notificaties op smartphone of tablet van problemen die opgelost moeten worden. In de app communiceer je met anderen over de status van het project.

Efficiënt, eenvoudig en snel

Zelf aan de slag met Incontrol? Probeer de applicatie nu vrijblijvend 30 dagen gratis uit