Installatietechniek

Transformeer jouw installatiebedrijf naar een digitale organisatie. Digitaliseer formulieren en voer veiligheidsinspecties, toolboxmeetingen en werkbonnen in met de app.

Installatietechniek

Transformeer jouw installatiebedrijf naar een digitale organisatie. Digitaliseer formulieren en voer veiligheidsinspecties, toolboxmeetingen en werkbonnen in met de app.

Digitaliseren

Digitaliseer formulieren en stroomlijn de werkprocessen in jouw organisatie.

Optimaliseren

Laat medewerkers formulieren op locatie invullen op een smartphone of tablet.

Organiseren

Communiceer in het platform over verbeteringen die doorgevoerd moeten worden. Zo los je samen snel problemen op.

Altijd en overal Incontrol

Medewerkers van installatiebedrijven werken vaak onafhankelijk van elkaar op verschillende locaties. Interne communicatie is dan van cruciaal belang, om zowel de uitvoering, kwaliteit als de veiligheid van een project goed af te ronden. Met Incontrol weten medewerkers welke klus zij moeten oppakken en voeren zij op locatie kwaliteitscontroles en veiligheidsinspecties uit. Of controleer met de app of je aan alle eisen voor een VCA certificaat voldoet.

Start vandaag nog jouw digitale transformatie. In de template store staan formulieren klaar voor een VCA Checklist, LMRA Checklist en Toolboxmetingen. Zo kan je direct aan de slag met je eerste veiligheidsinspectie.

Met Incontrol digitaliseer je onder meer de volgende inspecties en audits:

  • Veiligheidsinspecties
  • Kwaliteitskeuringen

Alles wat je nodig hebt om direct te digitaliseren

Easy to start

Meer dan 1.000 templates om mee te beginnen

Codeless

Bouw zelf formulieren met de Form Builder

Native apps

Werk online en offline op smartphone of tablet

API koppelingen

Communiceer met huidige bedrijfssystemen

High secure

Alle data is opgeslagen op een veilige plek

Uitgelichte klantcase

Lomans Totaalinstallateur ontwerpt, bouwt, installeert en onderhoudt installaties voor alle soorten gebouwen. Om het gehele inspectieproces sneller, efficiënter en zonder verspilling te laten verlopen zocht Peeke Hilhorst, procesverbeteraar binnen Lomans, naar een digitale oplossing.

Onze specialisatie

Incontrol is gespecialiseerd om de processen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en compliance van jouw organisatie te verbeteren.

Quality

Voer met Incontrol kwaliteitscontroles uit van producten of diensten. Ontdek op tijd waar aanpassingen doorgevoerd moeten worden om de kwaliteit te waarborgen.

Safety

Verklein de kans van ongelukken op de werkvloer. Digitaliseer met Incontrol veiligheidsinspecties of laat medewerkers voorafgaand aan een opdracht een checklist invullen.

Compliance

Controleer of iedereen zich houdt aan je eigen regels, of aan regels die zijn opgelegd door overheden en normeringsinstituten.

0
Dagelijkse Gebruikers
0
Afgeronde formulieren
0
cases opgelost

Gebruikers

Incontrol is een platform waarop gebruikers kunnen samenwerken door taken te verdelen. Hierdoor worden verbeterpunten die uit een audit of inspectie naar voren komen gelijk opgepakt door de verantwoordelijke. Verhoog de synergie van jouw team met de inzet van Incontrol.

Manager

Krijg aan de hand van grafieken, analyses en geografische data een goed overzicht van wat er speelt binnen jouw organisatie. Zo kan je beter stroomlijnen en verbeteringen doorvoeren.

Werkvoorbereider

Bouw gemakkelijk en overzichtelijk digitale formulieren. Maak gebruikersgroepen, zodat iedereen het juiste formulier voor zich krijgt dat ingevuld moet worden.

Projectleider

Ontvang informatie die compleet en overzichtelijk is. Alle verzamelde data en gegevens worden verwerkt in een digitaal rapport met digitale handtekening. Verstuur deze direct naar de klant

Medewerker

Ontvang notificaties van werkbonnen, veiligheidschecks en overige formulieren op je smartphone of tablet. Vul deze in op locatie, zo verkort je de tijd dat je bezig bent met de administratie en kun je de focus leggen op de klus.

Efficiënt, eenvoudig en snel

Zelf aan de slag met Incontrol? Probeer de applicatie nu vrijblijvend 30 dagen gratis uit