Hét mobiele platform voor audits en inspecties

Wij geloven niet dat het proces eindigt bij het opleveren van een rapport. Met de verbeteringen die uit dit rapport naar voren komen, moet iets gedaan worden. Dat kan met Incontrol. Door cases aan te maken en deze uit te zetten naar anderen, kun je samen dingen oplossen in een app. Stel elkaar op de hoogte door taken in te plannen en notificaties te versturen. Zo rond je processen af.

Audits

Een mobiele oplossing voor de naleving van je veiligheids- en kwaliteitsnormen. Ontdek tijdig problemen en voer direct correcties door.

Inspecties

Inspecteer producten, apparatuur, voorzieningen en meer dankzij de eenvoudige te gebruiken digitale formulieren.

Formulier-automatisering

Vervang je papieren formulieren of spreadsheets voor een geïntegreerde, intelligente en geautomatiseerde digitale formulieren.

In het veld

Verbeter de communicatie tussen de backoffice en de medewerkers in het veld. Krijg een goed beeld van wat zich afspeelt op externe locaties.

Customer Experience Center

​Wil jij persoonlijk kennismaken met Incontrol? Het Customer Experience Center van Incontrol is gratis toegankelijk voor iedereen die met het platform werkt of interesse heeft in het platform.

Iedere maand organiseert het Customer Experience Center van Incontrol een speciale trainingsmiddag. Tijdens deze middag ga je in gesprek met experts die jou helpen met alle vragen die je hebt over het platform.

Alles wat je nodig hebt om direct te digitaliseren

Easy to start

Meer dan 1.000 templates om mee te beginnen

Codeless

Bouw zelf formulieren met de Form Builder

Native apps

Werk online en offline op smartphone of tablet

API koppelingen

Communiceer met huidige bedrijfssystemen

High secure

Alle data is opgeslagen op een veilige plek

Het team achter Incontrol

Incontrol is een product van Maxdoro. Het team van Maxdoro bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor het vak. Eerder hebben zij Inspect4All ontwikkeld, het platform om formulieren mee te digitaliseren. Vanuit daar is Incontrol ontstaan.

Onze developers, data-analisten, proces-automatiseerders en designers hebben jarenlang ervaring opgedaan binnen onze organisatie. Wij hebben de kennis en expertise in huis voor een optimale ondersteuning.

Door de focus te leggen op de ontwikkeling van onze medewerkers, klanten en producten beschikken we over ‘Mobile Brains’. Daardoor kunnen we voorop blijven lopen in de branche en zijn wij een betrouwbare, daadkrachtige en ervaren partner.

Wat is er nieuw bij Incontrol

Efficiënt, eenvoudig en snel

Zelf aan de slag met Incontrol? Probeer de applicatie nu vrijblijvend 30 dagen gratis uit